Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Dárkové koše

Každý si jistě již mnohokrát lámal hlavu nad dárkem pro své známé, ať už kolegy z práce či osoby, se kterými se vídá například při zvláštních příležitostech. Kromě nákupu tvrdého alkoholu, likérů či vín se stávají stále oblíbenější dárkové potravinové koše, které si buď sami připravíte, nebo zakoupíte hotové v krásném proutěném koši nebo zabalené v celofánu převázané mašlí. Jsou také výborným tipem na dárek pro babičky a dědečky nebo v případě, kdy si nevíte s výběrem dárku rady.

Potravinové koše mají různé velikosti dle množství a velikosti jednotlivých potravin. Nakombinovat je můžete dle vaší fantazie či znalosti chutí budoucího obdarovaného. Pro náročnější osoby můžete vybrat například ochutnávku z jiné kuchyně a do koše zabalit například italské nebo španělské delikatesy. Obdarovaná osoba získá možnost nahlédnout do cizí kuchyně nebo jí naopak připomenete rozmanité chutě. Ve „španělském“ koši samozřejmě nesmí chybět kvalitní panenský olivový olej, koření na paellu, některé z lahodných španělských vín jako je například Rioja, pravý šafrán, turrón, ovčí sýr nebo zelené či černé olivy. Potraviny lze seskládat i tak, že dotyčný bude schopný z jednotlivých ingrediencí uvařit španělský pokrm a vychutná si jeho pravé chutě v plné síle.

Potravinový koš je originálním dárkem, který je praktický a potěší každého člověka. Gurmáni budou nadšeni kvalitou potravin a ti, kteří ochutnají netradiční pochutiny poprvé, získají úžasný gurmánský zážitek. Je dokonce možné, že je španělská kuchyně osloví natolik, že ji budou nejen vyhledávat, ale i začnou pronikat do jejích tajů.

Dárkové koše můžete zakoupit buď ve speciálních kamenných obchodech, nebo v některém z internetových obchodů. Na internetu lze často narazit i na různé slevové akce a koš pořídit za příznivou cenu.

08. 08. 2012

Diskuze k článku

Vaše zkušenosti (Honza K.) 22. 12. 2012 Odpověď

Rád bych jeden dárkový koš koupil babičce. Máte s ním někdo zkušenost? Doporučíte mi vhodné složení?

Re: Vaše zkušenosti (Lenka) 21. 01. 2013 Odpověď

Já bych volila určitě jednu nebo dvě lahve španělského vína a olivový olej. Mohe babička na něm totiž šetří a kupuje si ten nejlevnější.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...