Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Darujte k Vánocům bambusy

Nevíte, co darovat svým známým či blízkým k Vánocům? Rádi byste je potěšili opravdu originálním dárkem? Co takhle jim věnovat některý z dárkových poukazů na zážitek či zajímavou věc. Dárkové poukazy nejčastěji obsahují zážitek v podobě tandemového seskoku, romantické večeře v luxusní restauraci, wellness procedury nebo například návštěvy pivovaru. Už jste se však někdy setkali s dárkovým poukazem na bambusy? Ten můžete jednoduše zakoupit na webových stránkách http://www.bambusy.cz/.

Dárkové poukazy se prodávají v ceně 500, 1000 nebo 2000 Kč. Jsou zasílány poštou a obdarovaní si jejich prostřednictvím mohou na jaře vyzvednout bambusy odpovídající částce na poukazu. V katalogu bambusů se vyskytují ty nejodolnější druhy, které můžete běžně pěstovat i v našich klimatických podmínkách.

Bambus nejčastěji uvidíte v parcích nebo zahradách jako okrasnou dřevinu. Naleznete ho však i v nádobách, které jsou umístěny na terasách nebo v zimních zahradách. Aranžéři ho mnohdy využívají v interiérech i na zahradách a zkrášlují jím vzhled prostor. Kromě bambusu lze možné zakoupit i zahradní doplňky a stavby z bambusu. Pokud jsou tedy i vaši známí či blízcí oddanými zahrádkáři nebo rádi kultivují a zkrášlují svoji zahradu či interiér, bambus bude netradičním dárkem do jejich sbírky dřevin.

Při výběru bambusů získají obdarovaní cenné rady pro jejich pěstování a zkušení pracovníci zahradnictví jim zodpoví jakékoli dotazy. Zboží je nutné si vyzvednou osobně, cestu za bambusy lze tedy spojit s hezkým výletem.

Dárkový poukaz na bambusy bude jistě zajímavým dárkem pro kteréhokoli člena vaší rodiny či kamaráda a jednoznačně bude tím nejoriginálnějším.

21. 12. 2012

Diskuze k článku

Pěstování bambusů (Mirek K.) 08. 01. 2013 Odpověď

Pěstujete někdo doma bambusy? Je to složité nebo se jim nemusíte příliš věnovat?

 

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...