Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Kvalitní servis kol

Máte ve svém okolí skutečného sportovce nebo “fandu do kol”? Pak váš kamarád či rodinný příslušník jistě ocení, darujete-li mu či jí vybavení pro kolo, cyklistický dres či jiné funkční prádlo a oblečení. Nabízí se přilby, rukavice, obuv, náhradní díly a technické vybavení na kola, které se vždy stává příjemnou součástí kola či umocňuje zážitek z jízdy.

Stoprocentním překvapením a výborným dárkem bude určitě i kolo samotné. Především v zimě často probíhají velké skladové výprodeje kol, snadno tedy můžete narazit i na opravdu výhodnou koupi a pořídit skutečně kvalitní kolo za příznivou cenu. A jelikož se pomalu, ale jistě blíží letní sezóna, a tedy i sezóna cyklistiky, je třeba myslet i na pořádné seřízení a servis kola. Poukaz na servis kol Praha se tak snadno stane příjemným dárkem a překvapením pro vašeho blízkého.

Dobrým centrem pro servis kol Praha 10 je Dawe sport. Kromě servisu a prodeje kol značky Trek, Maxbike, Leader Fox, Apache nebo Rock Machine je tento obchod i testovacím centrem kol. Zapůjčit si a otestovat můžete několik kol například značky Trek a v případě, že vás některé z nich zaujme, ho poté můžete zakoupit. Jednodenní výpůjčka kola od 11 do 19 hodin je zdarma, jinak zaplatíte drobný poplatek. Bližší informace a fotografie kol naleznete na internetových stránkách http://www.dawe-sport.cz/kola-na-test/.

Dawe sport patří mezi jeden z nejlepších servisů kol s kvalifikovanými a zkušenými prodejci. Ti jsou vám vždy připraveni poradit a podat podrobné informace týkající se kol a jejich servisu. Jejich služby jsou cenově přijatelné a zaujmou nejednoho cyklistu. Pokud tedy hledáte skutečně dobrý servis kol, vyzkoušejte obchod Dawe sport a pořiďte známým poukázku na seřízení kol nebo vyzkoušejte jejich zručnost sami.

09. 01. 2013

Diskuze k článku

Testovací centrum (Filip) 11. 02. 2013 Odpověď

A to tam opravdu funguje tak, že si na nějakou dobu půjčíte kolo a pak ho vrátíte?

 

fakt kvalitní servis (Luboš) 29. 01. 2013 Odpověď

Dawe sport vřele doporučuju! Mám s nimi samé dobré zkušenosti a kolo vždycky seřídí na jedničku.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...