Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Dárek plný překvapení

Připravte svým blízkým či přátelům překvapení a obdarujte je poukázkou na tandemový seskok padákem. Tento jedinečný zážitek je určen pro každého a svou originalitou předčí veškeré tradiční dárky. A pokud objednáte minimálně dva seskoky a video, získáte fotografie zdarma. A co mohou obdarovaní očekávat? Zajisté to budou nezbytné instrukce a spousta adrenalinu.

Tandemové seskoky jsou mezi lidmi velice oblíbené. Poté, co se uchazeč dostaví na letiště, absolvuje krátkou pozemní přípravu a shlédne stručné instruktážní video. Během těchto aktivit se také seznámí se svým tandempilotem a převlékne se do speciální kombinézy. Jakmile se dostane na řadu a nastoupí do letadla, bude ho čekat přibližně 20 minutový let a výstupem do výšky 4 000 metrů. Ta je potřebná pro samotný tandemový seskok. Během letu si tandempilot svého klienta připoutá pomocí popruhů na hruď a jakmile dostane signál k výskoku, vyskočí. Vše probíhá velice rychle.

Po výskoku z letadla následuje 50 vteřinový volný pád, při kterém si obdarovaný plně užije pocitu prázdného prostoru a bude moci získat rychlost až 200 km/h. Gesty může také komunikovat s parašutistou kameramanem nebo fotografem. Ve výšce 1 500 metrů tandempilot vypustí padák a následuje až 10 minut letu na padáku. Během něj je uchazeč obvykle vyzván k řízení padáku a vyzkouší si například i točivé pohyby. Přistání je bezpečné a měkké do pozice sedu, na některých letištích dokonce před terasu restaurace, kde mohou čekat jedincovi blízcí.

Tandemový seskok Praha zahrnuje letiště v Příbrami nebo Mostu. Ty se řadí mezi nejfrekventovanější v naší zemi a jsou hojně navštěvovány širokou veřejností, cizinci i parašutisty. Na letištích se skáče od jara do podzimu, o víkendech i svátcích, vždy je však prvně třeba se objednat předem. Tandemový seskok bude jistě skvělým dárkem pro každého a v člověku zanechá jedinečné vzpomínky.

27. 09. 2012

Diskuze k článku

super nápad (sára) 28. 03. 2013 Odpověď

Na tandemový seskok sice nemám odvahu ani já ani můj přítel, ale nemohli byste mi doporučit, prosim, nejaky jiný tip na dárek?díky

super nápad (Andrea Š.) 20. 12. 2012 Odpověď

Tandemový seskok vypadá moc zajímavě. Zkusím ho určitě darovat a možná se i odhodlám ho vyzkoušet.

Re: super nápad (Iva) 09. 01. 2013 Odpověď

To vás obdivuju, já bych se určitě bála. Ale přemýšlím, že ho koupím k narozeninám manželovi, jemu by se to určitě líbilo.

Re: Re: super nápad (Karolína) 23. 10. 2013 Odpověď

Jasně, kup mu to, uvidíš, jak se uvolní. Já to svýmu muži koupila na jaře a ještě teď z toho těžím - jestli mi rozumíš ;-)

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...