Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Darujte Bungee jumping

    Vyberte vašim blízkým dárky, které si opravdu užijí, ať už jim je dáte při jakékoliv příležitosti. Splňte jim nyní ty nejnepravděpodobnější sny, dopřejte jim adrenalinové zážitky nebo hýčkání v luxusu. Vyberte si z nabídky, kde najdete dárky od ježdění s tankem, přes indoor skydiving, až po večeře v luxusních hotelech nebo wellness pobyty. Není žádný problém umožnit vašim blízkým projet se ve Ferrari, zkusit si roli strojvedoucího vlaku, nebo výcvik u speciální vojenské jednotky. Zapomeňte na tradiční nudné dárky, ty vaše budou právě teď opravdu stát za to. Například bungee jumping bude jistě něčím, na co obdarovaný ještě dlouho nezapomene. Jde o známou aktivitu, při kterém je člověk přivázán za kotníky na elastickém laně a skáče dolů z velké výšky. Bungee Jumping má své kořeny ve starobylé legendě, kterou uchovává v paměti domorodý kmen na ostrově Pentecost v Jižním Pacifiku.
    Legendám věřit nemusíte, nicméně věřte tomu, že takovým dárkem určitě uděláte někomu radost. Pokud chcete obdarovanému dát něco klidnějšího, určitě nic nezkazíte třeba masáží nebo vyhlídkovým letem, svému partnerovi pak uděláte radost wellness víkendem nebo luxusní večeří pro dva. K adrenalinovým zážitkům zvláštní kategorie můžete jistě počítat projížďky v tanku a další zážitky s vojenskou technikou, určené milovníkům této tematiky. Pokud si tak chce někdo z vašich příbuzných zavzpomínat na válku nebo báječná léta strávená při vojenském drilu, nyní mu to můžete zcela snadno splnit. Možnost zastřílet si z odstřelovací pušky nebo vyzkoušet si pilování letadla ale jistě nadchne nejen nadšence do military záležitostí.
    Kdybychom měli vyjmenovat všechny zážitky, které na http://www.firmanazazitky.cz jsou k mání, byl by tento text mnohonásobně delší. Tito specialisté na plnění lidských přání a tužeb navíc neustále přicházejí s něčím novým, takže si určitě vyberete. Možná dokonce zjistíte, že si vyberete dárek také sami pro sebe.

15. 04. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...