Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Darujte kameru pro adrenalinové sporty

Adrenalinové aktivity jsou skvělé a lidé jim stále častěji přichází na chuť. Důkazem budiž i maximálně zvýšený zájem o ně. Když se podíváme na jednotlivé adrenalinem napěchované záležitosti, pak se tomuto faktu ani nemůžeme divit. Kdo by si nechtěl třeba zajezdit na lyžích anebo na snowboardu či skočit v tandemu?

Když už některé z těchto aktivit milujete, jistě je dobré archivovat je pomocí fotoaparátu anebo prostřednictvím kamery. Když tak učiníte, budete je mít prakticky napořád a nikdy na ně nebudete moci zapomenout. Velmi dobrou volbou je videokamera HD HERO3, která dokáže doslova divy. Jedná se v podstatě o kameru, která byla přímo konstruována k tomu, aby byla schopna zachytit adrenalinové sporty. Mezi její základní přednosti totiž patří malé rozměry a nízká hmotnost. U kamer podobného typu z pohledu kvality snímků tyto devízy často chybí. Jsou sice schopny natočit perfektní video, nicméně umístit na helmu anebo na jiné části oblečení a vybavení je nelze. HD HERO3 je jednou kamer na helmu, takže to není vůbec složité.

Na helmu se tato kamera připevní naprosto bezproblémově a můžete díky tomu pořídit videa, která by jinak šlo mít jen docela složitě. Když se budeme bavit o dalších přednostech této kamery, pak je výborná především možnost pořízení fotografií během jízdy a také využití bezdrátového připojení prostřednictvím wi-fi technologie. Jako dárek tato kamera jistě uspěje a obdarovaný člověk bude mít stoprocentně radost. Koupit ji můžete v internetové obchodě http://www.gohd.cz/e-shop/.

27. 03. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...