Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Darujte pobyt v Krkonoších

Už jste někdy řešili, co darovat svým blízkým k narozeninám, Vánocům či nějakému jinému svátku či výročí? V poslední době se velmi rozmohlo obdarovávání blízkých zážitkovými dárky. V každém případě, pokud vyberte správně, potěší to člověka mnohem více, než několikátý vtipný hrníček či stý, leč pěkný, plyšák. Takový pobyt v Krkonoších je dárek, jímž neurazíte jak milovníka přírody a sportovce, tak ani kulturního nadšence či lenocha. Představte si sami sebe například v krkonošské Rokytnici nad Jizerou v luxusním hotelovém pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV setem a telefonem, který se nachází v hotelu, jenž sám o sobě představuje doslova multifunkční středisko. Herna, sauna, fitness studio a další cvičební místnosti, masáže, solárium, dětský koutek a k tomu špičková celodenní kuchyně a profesionální přátelská péče – to vše pod jednou střechou! Takový hotel samozřejmě existuje, a to přímo v Rokytnici nad Jizerou. Ještě stále nejste přesvědčeni, že je to to pravé ořechové k obdarování vašich blízkých? Pojďte se přesvědčit na jejich internetové stránky, www.sporthotel-bohemia.cz.

Obdarovaném se díky vašemu dárku naskytne nespočet možností. Přestože hotel je zcela luxusní a dá se tam strávit klidně i celá dovolená, – takové ubytování Rokytnice nad Jizerou nemá dvakrát - přece jen čerstvý vzduch působí na naší fyzickou i psychickou pohodu mnohdy lépe. Především za pěkného slunečného počasí. Tehdy můžete využít širokou škálu sportovních a kulturních akcí v okolí, turistických cílů a stezek a mnohé další. Na internetu, anebo i v mapách a jiných knižních příručkách – anebo osobně v personálu hotelu či na informacích – vám bude jistě s radostí podáno množství zajímavých míst, které je vhodné, ne-li přímo nutné, navštívit.

Mít na své dovolené kam složit hlavu je základ pro úspěšně a pohodově strávený čas s rodinou či blízkými. O to lepší to je, je-li ubytovací zařízení na úrovni, s lidskými službami za skvělé ceny. V Krkonoších najdete přehršel hotelů a penzionů, ovšem ne každé ubytování v Krkonoších se může se Sporthotelem Bohemia srovnávat. Vyzkoušejte na vlastní kůži – anebo zakupte svým blízkým dárkový poukaz! 

22. 04. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...