Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Darujte poukázky od Firmy na zážitky

Konečně jsou tu prázdniny a s nimi čas dovolených, táborů i řady dalších volnočasových aktivit. Teplé letní počasí přeje také různým zahradním párty, během nichž můžete oslavit narozeniny, promoce či svátek Vašich nejbližších. Pokud si nyní marně lámete hlavu nad tím, jakým dárkem potěšit Vaše nejbližší, darujte například Cinestar dárkový poukaz.

Darujte poukázku do Cinestar

CineStar představuje síť multikin v České republice, která vznikla před osmi lety, tedy v roce 2001. Do této sítě spadá třináct největších multikin v České republice. Mezi nimi najdete multikino v Hradci Králové, Olomouci, Ostravě, Jihlavě, Českých Budějovicích Čtyři dvory, Českých Budějovicích IGY Centrum, Plzni, Liberci, Mladé Boleslavi, Pardubicích, Praze – Anděl a v Praze – Černý Most. Osm z nich nabízí také promítání 3D filmů s aktivními brýlemi. V pestré škále multikin jistě najdete také to, které je v dohledné vzdálenosti Vašeho bydliště. Tato multikina jsou vybavena nejmodernější promítací technikou, díky níž mohou poskytnout nejkomfortnější služby v oblasti zábavy. Kinosály jsou vybaveny moderními digitálními projekty, komfortními polohovatelnými křesly se stolky a nechybí samozřejmě ani klimatizace. Voucher můžete věnovat v různých cenových relacích.

Kaufland dárkové poukazy potěší

Nic nezkazíte také v případě, že se rozhodnete věnovat Kaufland dárkové poukazy. V tomto nákupním řetězci obdarovaná osoba nakoupíte za dobrou cenu pečivo, masné, mražené, mléčné i drogistické výrobky. Touto dárkovou poukázkou učiníte radost všem, kteří rádi nakupují kvalitní potraviny.

27. 06. 2019

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...