Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Dovolená v ubytování Moravský kras

Hledáte na poslední chvíli ubytování pro Vaši dovolenou? Nechejte se zlákat letní nabídkou na dovolenou či prodloužený víkend v hotelu Probe. Ubytování Moravský kras se nachází v malebném prostředí jihomoravského města Blansko. Hotel disponuje osmdesáti pokoji s vlastním sociálním zařízením a nabízí ubytování celoročně za velmi příznivou cenu. Ubytování je ideální pro rodiny s dětmi, turisty i ty, kteří se rozhodnou v Moravském krase prožít letní slunné dny. Ke stravování můžete využít hotelovou restauraci nebo si zajít na oběd či večeři do některé z místních restaurací. V hotelovém areálu si můžete zahrát squah či stále oblíbené kuželky. Více informací o hotelu najdete zde www.hotelprobe.cz.

Okolí Blanska láká k výletům i romantickým procházkám. Na své si přijdou také ti, kteří si nedovedou představit volné dny bez jezdění na kole. V horkých letních dnech se můžete vykoupat v místní přehradě či navštívit blanenský aquapark. Přímo v Blansku se můžete projít k dřevěnému kostelíku, který je skutečnou raritou, neboť byl přestěhován do Blanska z Podkarpatské Rusi. Navštívit můžete také v renesančním zámku expozici Muzea Blansko. Místní muzeum se jako jediné v České republice specializuje na dějiny železářství od pravěku po současnost.

S levným ubytováním Blansko budete spokojeni také v případě, že si najdete čas na návštěvu některé z jeskyní Moravského krasu. Navštívit můžete také větrný mlýn v Rudici, Klamovu huť u Blanska, zámek Blansko nebo hrob spisovatele Františka Halase v Kunštátě.

28. 07. 2017

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...