Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Kam za odpočinkem?

Letní prázdniny jsou u svého konce, avšak také víkendu začátku nového školního roku se mohou nést ve znamení výletů. Pobyt v Moravském kraji můžete darovat také svým známým jako dárek k jejich výročí či svatbě. Jedinečnou příležitost pro to představuje Moravský kras s ubytovnou Blansko. Moravský kras slibuje výlety do známé krasové oblasti plné jeskyní, propastí a skal. K návštěvě lákají nejen Punkevní jeskyně s propastí Macocha, ale také Kateřinská jeskyně, jeskyně Balcarka i Sloupsko-šošůvské jeskyně. Místní jeskyně Vás ohromí krásnou krápníkovou výzdobou a Sloupsko-šošůvské jeskyně také archeologickým nalezištěm.

Zavítat můžete také na exkurzi do Býčí skály či jeskyně Výpustek. Hotel Probe je také skvělým výchozím bodem pro návštěvu Josefovského údolí, které je pevně spjato s historií zdejší hutě. Okolí Moravského krasu je obohaceno také o krásné zámky a barokní poutní kostely. Mezi pohádkové zámky okolí Moravského krasu bezpochyby náleží zámek v Blansku či Rájci Jestřebí.

Blansko ubytování Vás nadchne také svou ubytovací nabídkou. Hotel Probe disponuje pokoji s vlastním sociálním zařízením, barevnou televizí i připojením k internetu. Ubytování v tomto útulném hotelu si můžete rezervovat na této webové adrese www.hotelprobe.cz/ubytovani-macocha. Blansko ubytování poskytuje jedinečnou možnost pro odpočinek, jak rodinám s dětmi, tak jednotlivců, různě velkým skupinám i seniorům. Ubytování Blansko je vhodné pro všechny věkové kategorie. Stravovat se můžete v místní restauraci nebo využít některou z blanenských restaurací. Spoustu legraci můžete zažít při hraní kuželek nebo squashe.

26. 08. 2016

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...