Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Permanentka do fitness centra v Plzni

Hledáte příjemné a dobře vybavené dámské fitness Plzeň, ve kterém naleznete cvičení jak pro jedince, tak pro páry? Potom vyzkoušejte nově zrekonstruovanou a otevřenou budovu Kalikovského mlýna v Plzni. Najdete zde moderní a oblíbené sportovní aktivity, které můžete ve formě permanentky zakoupit svým blízkým k Vánocům nebo narozeninám.

Kalikovský mlýn nabízí všem sportovně aktivním jedincům možnost pořádně si dát do těla při squashi, během programu Heat a na power plate strojích. Prostory pro cvičení se nachází ve dvou podlažích a najdete zde 2 sály na fitness, 2 profesionální squashové kurty a speciální sál na Heat program. Všechna tato sportoviště jsou plně klimatizována a vybavena prostornými šatnami a sociálním zázemím.

Velice oblíbenou aktivitou je H.E.A.T. program, který spočívá v aerobním cvičení, při kterém dochází k vysokému energetickému výdeji. V tomto programu se využívá speciální běžící pás, na kterém je nutné vlastní silou těla překonat jeho odpor. Cvičení je oblíbené především mezi ženami, které zde vydají spoustu energie a spálí tolik nechtěné kalorie. Na všechny sportovní aktivity se můžete telefonicky přihlásit nebo si rezervovat místo online na stránce http://www.kalikovskymlyn.cz/sport/.

Po náročném cvičení je možné využít relaxační centrum a objednat se na masáž nebo využít služeb profesionálního fyzioterapeuta. A celé cvičení a relaxaci je dobré zakončit příjemným posezením nad dobrým a zdravím jídlem v místní restauraci. Restaurace Kalikovský mlýn nabízí vybrané pochoutky z české a italské kuchyně. Řadí se mezi top restaurace Plzeň a je skvělým místem pro odpočinek po sportu nebo posezení s přáteli.

30. 11. 2012

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...