Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Pomozte najít kamarádce nového přítele

Marně si lámete hlavu nad tím, proč má Vaše nejlepší kamarádka takovou smůlu ve vztazích? Možná je na čase jí trochu při seznamování pomoci. Seznámit ji můžete například s Vaším dobrým kamarádem a doufat, že se z nich stane dříve či později pár. Druhou možností je přemluvit jí k tomu, aby si založila vlastní účet na internetové Evropské seznamce.

Pomozte najít kamarádce cestu k seznámení

Seznamka rande je skvělou příležitostí, jak zapomenout na minulost a najít novou cestu k úspěšnému seznámení. Evropská seznamka pomáhá českým ženám najít lásku u mužů z téměř celého světa. Na seznámení s Vaší kamarádkou zde čekají muži, kteří pochází z Velké Británie, Německa, Itálie, Španělska či mnoha dalších zemí. Díky Evropské seznamce se tak mnoha ženám naskytne skvělá příležitost nejen k seznámení, ale také k poznání mnoha zajímavých míst, častějšímu cestování i zdokonalení jazykových schopností. Přihlášení muži dobře ovládají anglický jazyk, ale dorozumět se můžete také v jiných cizích jazycích. Prvním krokem, který je potřeba udělat, aby vše dopadlo, jak si Vaše kamarádka vysnila, je založit si na www.evropska-seznamka.cz/prihlaseni/vlastní profil.

Jaké informace napsat do profilu?

V profilu by neměly scházet informace o postavě, zájmech, povolání a také kontaktní údaje, na nichž je Vaše kamarádka nejčastěji k zastižení. Profil umožní Vaší kamarádce nejen kontaktovat muže, kteří jí budou sympatičtí, ale také pomohou k tomu, aby ji jako první oslovili muži, kterých si třeba při prvním procházení profilů nevšimla. Seznámení přes Evropskou seznamku je ideální zejména pro ženy, kterým chybí na veřejnosti dostatek odvahy, avšak rády by měly vedle sebe muže, který by je zahrnul láskou.

28. 11. 2017

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...