Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Prodloužený víkend v Blansku jako dárek pro Vašeho známé

Hledáte dárek pro známé, kteří za nedlouho oslaví výročí svatby a kteří by tuto událost rádi oslavili se svými přáteli? Společně s ostatními kamarády se můžete domluvit na darování dárku v podobě prodlouženého víkendu v malebném jihomoravském městě v srdci Moravského krasu.

Prodloužený víkend v ubytování Blansko a okolí pro Vaše dobré známé


Ubytování Blansko a okolí je skvělou příležitostí, jak si odpočinout od každodenních starostí a přitom prožít pohodovou krátkou dovolenou. Třebaže tento hotel disponuje osmdesáti pokoji, ubytovaní zde najdou dostatek klidu pro svou relaxaci. Každý z pokojů je navíc vybaven sociálním zařízením. Ubytování můžete rezervovat zde www.hotelprobe.cz. Součástí ubytování Blansko je také restaurace, kam je možné přijít na něco dobrého k jídlu. Jaro je jedinečným ročním období, kdy můžete v Blansku a jeho okolí shlédnout všechny přírodní krásy, které se v tomto malebném jihomoravském regionu nachází. Milovníci výletů si zde budou připadat jako v ráji. K návštěvě přímo vybízí jeskyně komplexu Moravský kras. Nevšední zážitek přitom zažijete při plavbě na říčce Punkva. Překrásnou krápníkovou výzdobou návštěvníka přímo očaruje jeskyně Balcarka a Kateřinská jeskyně.

Sportovní aktivity v blízkosti hotelu Blansko

V blízkosti hotelu Blansko si budou moci Vaši známí užít dosyta také sportovních aktivit. V areálu hotelu je možné si zahrát kuželky nebo squash. V parném letním počasí se můžete přijít vykoupat do místní přehrady nebo do moderního aquaparku. Od jara do podzimu je možné projet se také na cyklostezce Srdcem Moravy. Hotel Probe doporučuje také ke sportování minigolf, skiareál Blansko – Hořice a bowling.

27. 03. 2018

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...