Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Univerzální autopotahy jako dárek pro známé

Hledáte vhodný dárek pro známé? Darujte jim kvalitní univerzální autopotahy koupené v internetové prodejně společnosti Vopi.

Pestrý výběr univerzálních autopotahů 

V portfoliu společnosti Vopi najdete autopotahy šité na míru i autopotahy univerzální. Díky autopotahům můžete co nejvíce ochránit sedačky řidiče i jeho spolujezdců. Další výhodou autopotahů je skutečnost, že zabraňují nejen znečištění, ale také následnému opotřebení. Pro univerzální autopotahy od Vopi je charakteristický výběr kvalitního materiálu, který se při šití používá. Ten má ochránit původní potah na sedadle také mimo jiné od protržení. Péče je věnována při vyrobení jednotlivých autopotahů také samotnému šití. Univerzální autopotahy od Vopi se mohou použít také do vozů s bočními airbagy.

Proč právě autopotahy od Vopi?

Společnost Vopi vyrábí autopotahy do automobilových vozů více než z padesáti materiálů. Pestrý je rovněž výběr látek. Pokud byste raději upřednostnili autopotahy šité na míru, stačí na webových stránkách společnosti Vopi přejít do speciálního konfigurátoru a zvolit si parametry, které přesně budou odpovídat Vaším představám a potřebám. Najít jej můžete zde www.vopi.cz/autopotahy/. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv typ autopotahu od Vopi, budete mile překvapeni jeho precizním propracováním. Důležitý je při výrobě autopotahů nejen samotný digitální návrh, ale také přesnost. Ta se projeví u konečného výrobku tak, že potah na sedačce správně sedí. Během koupě univerzálních autopotahů můžete na e-shopu společnosti Vopi zavítat také do sekce autokoberců, autokosmetiky či ostatních autodoplňků.

29. 01. 2018

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...