Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Vánoční dárky 2014

Patříte k lidem, kteří již nyní dva měsíce před Vánoci nakupují vánoční dárky? Mnoho lidí z důvodu nedostatku času rádo nakupuje na internetu. Shledávají ho nejen rychlejším, ale také pohodlnějším. Nakupování na internetu nabízí mnohdy také větší možnosti než nakupování v kamenných obchodech. Stejné výhody nabízí také Firma na zážitky. Díky její nabídce budete letos víc než originální. Firma na zážitky si klade za cíl být Vašim pomocníkem při výběru vánočních dárků pro Vaše kamarády, rodinné příslušníky a ostatní blízké osoby. Z vánočních dárků 2014 budete mít radost nejen Vy, ale také obdarovaní.

Vybírat můžete z bohaté škály adrenalinových zážitků, zážitkových pobytů, gurmánských zážitků, zážitků ve vzduchu i univerzálních poukazů. Chcete-li potěšit Vaše rodiče tentokrát opravdu něčím netradičním, pak je můžete obdarovat poukázkou na gurmánské zážitky. Degustační menu budete moci ochutnat v Žižkovské věži. Zvolit si mohou také šesti chodové degustační menu pro dva ve Ctěnicích nebo vyrazit Za tajemstvím Klášterního pivovaru na středověkou žranici a pochutnat si tak na klasických pochoutkách z období středověku. Odpočinek a dobrou večeři si mohou dopřát v pivní lázni. Z tohoto poukazu mohou čerpat produkty do hodnoty 3500 bodů a zvolit si jeden či zkombinovat dohromady více zážitků. Aktuální nabídku naleznete na této webové adrese www.firmanazazitky.cz.

Obdarovat je můžete také voucherem na den na jachtě. Díky tomuto zážitku si budou Vaše rodiče připadat jako za mladých časů. Na jachtu sebou moci vzít také své vnoučata a užít si tak romantických chvil v rodinném kruhu. Jachta jim bude nejen zapůjčena, ale instruktor je naučí ji také řídit. 

03. 10. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...