Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Výlet do Moravského krasu jako dárek

Rádi cestujete a objevujete nová zajímavá místa? Za spoustou turisticky atraktivních míst nemusíte cestovat do zahraničí, stačí, když budete cestovat v rámci České republiky. V naší zemi se turisté nejčastěji sjíždějí do Prahy nebo jižních Čech. Máme však i jiná krásná místa, která vám mají co nabídnout. Jestliže právě hledáte tip na výlet nebo dovolenou, vydejte se do Moravského krasu. Určitě nebudete litovat. Tato oblast je krásná v každém ročním období a jednotlivci, páry i rodiny s dětmi si zde najdou to, co je bude bavit. Přijeďte si odpočinout a načerpat novou energii do Moravského krasu.

Na jaké památky a další turistické zajímavosti se můžete při návštěvě Moravského krasu těšit? Moravský kras je známý zejména jako oblast krásných jeskynních systémů, které si spolu s průvodcem můžete projít a obdivovat krásy přírody se zajímavými výklady. Mezi ty nejznámější patří Punkevní jeskyně, Kateřinská jeskyně nebo jeskyně Balcarka. Další přírodní zajímavostí je i propast Macocha. Na své si zde však mohou přijít také milovníci techniky – navštívit můžete Muzeum železa v Josefově nebo větrný mlýn v Roudnici. V okolí najdete také mnoho hradů, zřícenin a zámků, jejichž návštěvu doporučujeme zejména milovníkům historie. Moravský kras nabízí také mnoho příležitostí pro aktivní sportovní vyžití (kuželky, bowling, squash, lyžování nebo cyklistika). Zaujal vás Moravský kras a chcete jej navštívit? Rezervujte si ubytování online! Do internetového vyhledávače zadejte slova ubytování Moravský kras.

Krásné ubytování v Moravském krasu vám nabízí například hotel Probe s jedinečnou atmosférou. Těšit se můžete na ubytování v dvoulůžkových nebo třílůžkových moderně zařízených pokojích. Součástí hotelu je také restaurační zařízení, kde se postarají o vaše hladové žaludky. Mezi další služby hotelu Probe patří sportovní aktivity jako je squash nebo kuželky, dále vlastní parkoviště, úschovna kol nebo připojení na wi-fi. Více informací najdete na internetové adrese www.hotelprobe.cz

30. 12. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...