Originální dárky pro Vaše známé a blízké

Vzdělávání v sociálních službách v mnoha městech České republiky

Nedostali jste se na vytouženou vysokou školu nebo byste si rádi doplnili jen tak vzdělání v oblasti sociálních služeb? Díky Vzdělávací agentuře Seduca si tento Váš cíl můžete snadno splnit.

Vzdělávací agentura Seduca nabízí zajímavé vzdělávací příležitosti

Kvalifikační kurz pro pečovatelky v sociálních službách je akreditován Ministerstvem práce a sociálních věcí a jeho obsah plně odpovídá požadavkům na odbornou způsobilost k výkonu povolání pracovníka v sociálních službách dle sociálního zákona č. 108/2006 Sb. Cena kurzovného pro jednoho účastníka činí 6 800 Kč a je možné jej v mnoha případech uhradit také prostřednictvím úřadů práce. Po absolvování rekvalifikačního kurzu je možné najít pracovní uplatnění jako pečovatelka v terénních, ambulantních a pobytových zařízeních sociálních služeb. Nejčastěji jde pak o domovy pro seniory, domy nebo stacionáře pro osoby se zdravotním postižením, pečovatelské služby, azylové domy apod. Vzdělávání v sociálních službách poskytuje tedy velmi široké pracovní uplatnění.

Co je potřeba učinit před zahájením kurzu?

Stejně jako v měsíci září začíná školákům škola, tak také Vzdělávací agentura Seduca otevírá v mnoha městech své rekvalifikační kurzy. Obvykle je tomu tak až ve třiceti městech České republiky. S největší pravděpodobností také ve Vašem místě bydliště se bude některý z kurzů konat. Opava, Olomouc, Brno, Plzeň, Karlovy Vary, Žďár nad Sázavou a mnohá další česká a moravská města nabízí vzdělávací kurzy od Vzdělávací agentury Seduca. Kurzy jsou určeny pro plnoleté uchazeče. Ještě před tím, než odnesete přihlášku je potřeba zajistit si potvrzení o trestní bezúhonnosti, zdravotní způsobilosti a ukončeném základním vzdělání. V případě dotazů se můžete obrátit na zaměstnance Vzdělávací agentury Seduca. Kontakty najdete zde www.seduca.cz/kontakt. Těšit se můžete na semináře vedené profesionálními lektory, kteří mají z dané oblasti bohaté zkušenosti a snaží se je předat dalším zájemcům o toto zajímavé povolání.

29. 08. 2019

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Nejnovější diskutovaná témata

No ono záleží. Když někomu...
ubytování Rokytnice (27. 03. 2014)
Jo, Sport Hotel Bohemia! :-)
Chtěla bych se zeptat na pozivitvní...